De G van Guus

"Mijn moeder twijfelde of ze me Goos, Gaus, Gijs of Guus moest noemen. Toen ik uit haar buik kwam dacht ze: Guus! Toch gingen papa en mama het overleggen. Papa vond het ook een goed idee."

Ik vind mijn naam mooi. Mijn moeder twijfelde of ze me Goos, Gaus, Gijs of Guus moest noemen. Toen ik uit haar buik kwam dacht ze: Guus! Toch gingen papa en mama het overleggen. Papa vond het ook een goed idee. Ik zou niet anders willen heten. Het past bij mij. Mijn vriendinnetje Esmee noemt me ook weleens Truus. We hebben geen verkering maar eigenlijk ook weer wel, want we wonen dichtbij elkaar. Een andere mooie naam vind ik Nakie. Dat is geen grapje.


Ik speel gitaar en wil ook contrabas leren. Verder houd ik van judo, voetballen en gamen. Ik ben een beetje ondeugend en pak soms stiekem lekkere dingen uit de kast. Of ik zit op mijn iPad spelletjes te spelen terwijl het niet mag. Soms doe ik weleens lieve dingen. Mama helpen met koken, papa met afwassen en opruimen. Later wil ik Youtuber worden. Dat gaat dan over gamen. Met het geld dat ik dan krijg, ga ik allerlei spullen en games kopen. En als ik twintig word, koop ik een huis. Dat wordt dan een gamehuis met allerlei hokjes waarin je kunt gamen. Mijn vrienden Jesse, Dion en Tijn mogen daar dan ook komen.


De G van Guus

Leer de nieuwe namen kennen

Naar overzicht