De V van Valentijn

"Als ik aan mijn naam denk, denk ik aan liefde, blijdschap, zonneschijn. Dat past wel bij mij. Ik ben heel relaxt, vriendelijk en help mensen graag. Ook houd ik van fantasy. Ik maak zelf karakters, vooral dwergen met grote baarden."

Het kind van de liefde – mijn moeder vond dat gewoon mooi. Het is een aparte naam en helaas werd ik daar vroeger wel eens mee gepest. ‘Ben je ook op Valentijnsdag geboren?’ vroegen ze dan. Nu vind ik mijn naam geweldig. Je hoort ‘m niet vaak.

Als ik aan mijn naam denk, denk ik aan liefde, blijdschap, zonneschijn. Dat past wel bij mij. Ik ben heel relaxt, vriendelijk en help mensen graag. Ook houd ik van fantasy. Ik maak zelf karakters, vooral dwergen met grote baarden. Mijn karakter voor Dungeons & Dragons sessies heet Farni Ironbrew. Dat is een oud-soldaat die nu brouwer en smid is. Zelf wil ik ook op de middeleeuwse manier brouwen en beitelen. Ik hoop dat ik daar op een dag mijn geld mee kan verdienen. Ook droom ik ervan mijn eigen Vikingschip te bouwen. Ik heb veel met de Vikingen en op mijn werk in een houtzagerij noemen ze me ook wel Wickie de Viking. Dat vind ik wel leuk. Want hoewel ik niet in mijn kilt op mijn werk mag verschijnen, accepteren ze me wel volledig.


De V van Valentijn

Leer de nieuwe namen kennen

Naar overzicht